Michael Falch - Albums
HILSEN FRA MICHAEL FALCH, APRIL 2004

 

Kære besøgende.

En skønne dag er det så overstået, og man kan se tilbage. De femten planlagte solokoncerter er gennemført, og jeg har glædet mig over hver eneste af dem. Tak til jer, der bidrog til stemningen derude i salene med varme blikke, lyttende ører, swingende håndklap og alternative stemmer. Det er forbløffende at være tilbage. Forbløffende dejligt. Jeg er taknemmelig over, at det kan lade sig gøre - at I fyldte stederne op til sidste plads, og at jeg har fundet frem til at kunne være der igen, med dyb glæde over at synge igen og med fornyet tillid til, at ordene i min sange har sine små mentale livshistorier at dele.

Jeg var optimistisk overbevist om, at remmene nu kunne holde, da jeg drog ud til de første koncerter. Med ved at vende tilbage risikerede jeg vel også at gøre "tilbagekomst" til "tilbagefald", og så ville den potte have været ude. Men hver dag har i stedet bragt styrke og glæde. Det er forbløffende. Og jeg vil gerne komme igen.

Fire festivaloptrædender til sommer er aftalt, og jeg har nu bedt mit management (der har taget navneforandring fra Århus Musikkontor til Scandinavian) om at undersøge muligheden for at arrangere en længere turné på større kulturhuse og teatre til efteråret i perioden 20. september til 14. november. Ikke solo, men dog stadig i det intime format, nemlig med backing af min ven og gamle Malurt-kollega, Pete Repete på tangenter. Koncertlisten her på hjemmesiden vil være først med nye informationer.

God sommer.

 

Kærlig hilsen

Michael

 

Tjek også

De vildeste fugle

Rockscenen

www.sitecenter.dk/michael-falch/

 

I arkivet findes endvidere decemberhilsen, oktoberhilsen samt septemberhilsen 2003 fra Michael Falch

 

 

Apr. 2004

op
Forside | Nyheder | Albums | Biografi | Koncerter | Fotos | Post

Musikken på denne hjemmeside er stillet til rådighed med tilladelse fra KODA og NCB
Copyright © Falch & Stjernekasterne. Oplysninger kan frit citeres - med kildeangivelse
Redaktion og layout:
Stjernekasterne. Booking: Århus Musikkontor.
Spinhouse & web-versionering:
Dialog Design