Forside

 Falch Solo 2000 Anmeldelse

 I FYNS AMTS AVIS (journalist Ole Grube) - anmeldelse af koncerten i Magasinet, Odense, torsdag den 17. februar:

Falch i topform

Der er klasse over Michael Falchs soloshow - og når han som i aftes inviterer et par af de gamle Malurt-drenge med på scenen, må alle overgive sig

FYN: Glæd jer. Glæd jer, Svendborg, Nyborg og Kerteminde. Michael Falch er på vej. Og han er i topform.

80'ernes og 90'ernes ubestridte danske rockkonge fik i aftes bevist, at man også skal regne med ham i dette århundrede. Den 43-årige far til tre fik med en næsten tre timer lang koncert et revivel, som de sent vil glemme på det propfyldte Magasinet i Odense.

For der er ikke mange - hvis nogen overhovedet - der kan få folk til at rejse sig og danse på stolene til en akustisk solo-koncert, hvor der er dækket op til, at man skal sidde pænt tilbagelænet i stole med armlæn og klappe mellem numrene.

Men Michael Falch kan.

Han kan også få hele salen - fra pigen i cowboyjakken til svigerfaderen med slipset - til at synge med for fuld hals, trampe i gulvet, klappe, råbe, pifte og fløjte.

Falch'en lagde Magasinet ned med sin guitar, et glas vand, en mundharpe, en stime ørehængere og fuld skrue på charmen. Og han viste sig i aftes også som ganske god og befriende uselvhøjtidelig entertainer med en fin timing - også selvom nogle af anekdoterne om kammeraterne på serie 5-holdet hjemme i Kalvehave på Sydsjælland kører så meget i tomgang, at man kommer til at tørste efter et par akkorder.

Dem skortede det til gengæld ikke på, da han midt i andet sæt overraskede alt og alle og rev de to gamle venner, Peter Viskinde og Pete Repete (begge Big Fat Snake) frem fra kulissen, og pludselig havde gendannet tre-femtedele af legendariske Malurt.

Hele salen skrålene med på Mød Mig i Mørket, Os to nu og ikke mindst Superlove, så det runger i murene ved Brandt Passage endnu:

Vil du, vil du, vil du break my heart, åhh, åhh, uuuhhuuu...

Det var i aftes ikke til at få svar på, om Michael Falch også har Malurt-drengene med, når han står på scenen i Borgerforeningen i Svendborg i aften, i Kino i Nyborg i morgen eller i Kerteminde om et par uger.

Men trods det glædelige gensyn har Falch bevist, at han også kan solo.

Glæd jer."

 

- skrev Ole Grube i FYNS AMTS AVIS

 

 

Forside | Nyheder | Biografi | Koncerter | Fotos | Post

Musikken på denne hjemmeside er stillet til rådighed med tilladelse fra KODA og NCB
Copyright © Falch & Stjernekasterne. Oplysninger kan frit citeres - med kildeangivelse
Redaktion og layout:
Stjernekasterne. Booking: Århus Musikkontor.
Spinhouse & web-versionering:
Dialog Design