Michael Falch - On-line dagbog

 

 

"Hjemveje"
- Seneste bog fra Michael Falch

Efter 22 års turnéliv og noget nær 2000 koncertoptrædener vender Michael Falch næsen hjemad og trækker stikket ud på familiens gård i Kalvehave. Her har han skrevet dagbogsberetningen "Hjemveje" - en blanding af øjebliksbilleder og erindringsglimt - der fortæller om rocklivets op- og nedture, om rakkerlivet på landevejene, om vennerne i branchen, om de musikalske og litterære forbilleder, om forældrene, hans tre døtre og om forholdet til den kvinde, han har fulgtes med, siden han mødte hende som 16-årig.

Det er den mere alvorlige side af rockmusikeren, skuespilleren og forfatteren Michael Falch, læseren møder i hans nye bog. Men midt i alvoren er der også plads til afvæbnende passager, hvor han skildrer de folk, han møder på sin vej. Og ikke mindst er der en selvironisk stemme i fortællingen, der tager os med bag om personen Michael Falch og viser den lille og den store verden, som den tager sig ud i hans øjne.

Dagbogen HELLIGDAGE
(dagbogsblade 1999/2000)

"Helligdage" udkom i oktober 2000.

Om HELLIGDAGE skrev pressen bl.a.:

"Kanon på den fede måde...Det er både genkendeligt og morsomt, og for pokker hvor han skriver godt...Michael Falch ejer som forfatter den samme evne, han også som musiker har vist: Evnen til at kollektivisere det private, at gøre sine følelser til publikums." (Michael Holbek i Ekstra Bladet)

"Nogle af os har længe vidst, at den 44-årige danske rocksanger brændte efter at digte mere - at tale i lange ubrudte sætninger, der ikke behøver rime, for Michael Falch tager imod farver, følelser, dæmoner og bratte skift i vejret på en måde, han ikke bare kan lade ligge ubrugt hen." (Sørine Gotfredsen i Aktuelt)

"...en smuk og vigtig læseoplevelse...mere et generationsportræt end et selvportræt...Han skriver godt, tænker klart" (Asger Brandt i Kristeligt Dagblad)

"Michael Falch er ikke kun en god sangskriver. Han har også sans for at gribe sin læser og er både sjov og eftertænksom når han hudløst udleverer sig selv" (Tine Glindvad i Næstved Tidende)

"...en både dybsindig og meget humoristisk erindringsdagbog, hvor fortid møder nutid..."Helligdage" kan komme til at rykke ved mange menneskers opfattelse af Michael Falch" (Jan Eriksen i BT)

"...Falch er faktisk ualmindeligt godt skrivende og sprogligt bevidst. Helt sikkert." (Mads Kastrup i Berlingske Tidende)

"et ærlig og selvironisk selvportræt...et verdensbillede med udsigt fra den danske provins i Kalvehave. "Helligdage" er renset for nostalgi...rummer et ukunstlet og tankevækkende generationsportræt...en lovende debut" (Kim Skotte i Politiken)

"en rigtig god læseoplevelse...En forstandig bog. Velskrevet og hurtigt ganske medrivende. Skrevet fra hjertet, nogenlunde styret af en garvet sjæl" (Uffe Christensen i Jyllan
dsposten)


Falchs bøger fås hos E-boghandel

 


 

Forside | Nyheder | Albums | Biografi | Koncerter | Fotos | Post

Musikken på denne hjemmeside er stillet til rådighed med tilladelse fra KODA og NCB
Copyright © Falch & Stjernekasterne. Oplysninger kan frit citeres
med kildeangivelse
Redaktion og layout:
Stjernekasterne. Booking: Århus Musikkontor.
Spinhouse & web-versionering:
Dialog Design