Michael Falch - Albums

 

Helligdage

Med "Helligdage" debuterer Michael Falch i bogform

"Helligdage" er en hudløs dagbogsberetning, skrevet dag for dag gennem et års tid. En bearbejdelse af den internet dagbog, Michael Falch har ført på sin hjemmeside. Det er en poetisk fortælling af sangskriveren, som har forladt storbyen for at slå rødder i landlig idyl. Igennem hverdagenes tankestrøm forsøger han at komme overens med sig selv og sin tid efter en omflakkende barndom og tyve års rockliv, og under jagten efter nye sange og på turnéer og rejser træder hans livs temaer og hans indre dæmoner stadig skarpere frem.

"Helligdage" bliver månedens paperback på Gyldendal til maj.

Læs anmeldelserne af dagbogen

Udgivelser om/med Michael Falch fås hos Saxo

op

Helligdage "Helligdage"

Om HELLIGDAGE skrev pressen bl.a.:

"Kanon på den fede måde...Det er både genkendeligt og morsomt, og for pokker hvor han skriver godt...Michael Falch ejer som forfatter den samme evne, han også som musiker har vist: Evnen til at kollektivisere det private, at gøre sine følelser til publikums." (Michael Holbek i Ekstra Bladet)

"Nogle af os har længe vidst, at den 44-årige danske rocksanger brændte efter at digte mere - at tale i lange ubrudte sætninger, der ikke behøver rime, for Michael Falch tager imod farver, følelser, dæmoner og bratte skift i vejret på en måde, han ikke bare kan lade ligge ubrugt hen." (Sørine Gotfredsen i Aktuelt)

"...en smuk og vigtig læseoplevelse...mere et generationsportræt end et selvportræt...Han skriver godt, tænker klart" (Asger Brandt i Kristeligt Dagblad)

"Michael Falch er ikke kun en god sangskriver. Han har også sans for at gribe sin læser og er både sjov og eftertænksom når han hudløst udleverer sig selv" (Tine Glindvad i Næstved Tidende)

"...en både dybsindig og meget humoristisk erindringsdagbog, hvor fortid møder nutid..."Helligdage" kan komme til at rykke ved mange menneskers opfattelse af Michael Falch" (Jan Eriksen i BT)

"...Falch er faktisk ualmindeligt godt skrivende og sprogligt bevidst. Helt sikkert." (Mads Kastrup i Berlingske Tidende)

"et ærlig og selvironisk selvportræt...et verdensbillede med udsigt fra den danske provins i Kalvehave. "Helligdage" er renset for nostalgi...rummer et ukunstlet og tankevækkende generationsportræt...en lovende debut" (Kim Skotte i Politiken)

"en rigtig god læseoplevelse...En forstandig bog. Velskrevet og hurtigt ganske medrivende. Skrevet fra hjertet, nogenlunde styret af en garvet sjæl" (Uffe Christensen i Jyllandsposten)


Udgivelser om/med Michael Falch fås hos Saxo

 
op
Forside | Nyheder | Albums | Biografi | Koncerter | Fotos | Post

Copyright © Falch & Stjernekasterne. Oplysninger kan frit citeres - med kildeangivelse
Redaktion og layout:
Stjernekasterne. Booking: Århus Musikkontor.
Spinhouse & web-versionering:
Dialog Design