Michael Falch - Albums

 

 

"Hjemveje"
- Seneste bog fra Michael Falch

Efter 22 års turnéliv og noget nær 2000 koncertoptrædener vender Michael Falch næsen hjemad og trækker stikket ud på familiens gård i Kalvehave. Her har han skrevet dagbogsberetningen "Hjemveje" - en blanding af øjebliksbilleder og erindringsglimt - der fortæller om rocklivets op- og nedture, om rakkerlivet på landevejene, om vennerne i branchen, om de musikalske og litterære forbilleder, om forældrene, hans tre døtre og om forholdet til den kvinde, han har fulgtes med, siden han mødte hende som 16-årig.

Det er den mere alvorlige side af rockmusikeren, skuespilleren og forfatteren Michael Falch, læseren møder i hans nye bog. Men midt i alvoren er der også plads til afvæbnende passager, hvor han skildrer de folk, han møder på sin vej. Og ikke mindst er der en selvironisk stemme i fortællingen, der tager os med bag om personen Michael Falch og viser den lille og den store verden, som den tager sig ud i hans øjne.

Læs anmeldelserne af "Hjemveje"

Udgivelser om/med Michael Falch fås hos Saxo

op

Pressen skrev om bogen "Hjemveje"

* * * * * Ekstra Bladet

"Og lad mig straks sige: Han er ikke bange a´ sig. For Falchen er uden filter. Han vover og vibrerer (…) Set gennem menneskelig optik er han marven i en verden af blottet maveskind. (…) "Hjemveje" er en slags status over veje og vildveje."

Michael Holbek Jensen

"Hjemveje giver os Falch bag facaderne. Og er på næsten alle måder behagelig læsning. For ikke bare virker vores hovedperson som et utroligt sympatisk menneske, han skriver også godt, på en gang letlæst, billedrigt og fængende. Man befinder sig godt i hans selskab, simpelthen."

Tue Andersen Nexø i Information

"(…) overvejelser om tidens gang, der inkluderer 11. september og følger af den dag. Michael Falch får trukket den sorte dag og de mange nervøse dage og nætter på vor klode helt ned i øjenhøjde (…) fin underholdning med holdning. Man glæder sig over, at Michael Falch har givet sig tid til at nedskrive de refleksioner over vores tid og åbenbare sine meninger, så man i det mindste har en menneskelig stemme at forholde sig til."

Erik Jensen i Politiken

* * * * * * Jyllands-Posten

"(?) et stærkt og vedkommende statement (?) Det hele krydret med Michael Falchs forstandige kommentarer over store og små ting, som han har været konfronteret med på sin lange hjemvej på de danske lande- og motorveje. (?) Michael Falch skriver rasende godt - han har verbal pondus og sans for sprogets små finurligheder"

Uffe Christensen

"Man befinder sig godt i Michael Falchs reflekterende univers, der hans rastløse sjæl til trods har en ro, der gør bogen velegnet til meditativ godnatlæsning (…) Smukkest skriver han om kvinden, der har fulgt ham, siden hun som 16-årig mødte ham på en sprogskole i England.(…) Et menneske, der besidder så stor en indsigt om den anden, må også kende sig selv."

Dorte Remar i Kristeligt Dagblad

"En verden sat i relief fra Lars Tyndskids mark (…) "Hjemveje" er en meget hyggelig bog, en slentrende læseoplevelse om stort og småt, folk og fæ. Hans sprog er levende med mange gode billeder og hans emner ofte overraskende."

Marianne Hein i Fyns Amts Avis

"En modnet sjæle-åbner (?) Bogen er et poetisk manifest, serveret med lune, varme og ikke mindst Michael Falchs velkendte, velovervejede små-filosofiske udredninger, garneret med en modnet mands ofte dyrekøbte livserfaring - og mesterligt smagt til med både små-anekdoter, følsomme private indblik, kærlighed, humor"

Niels Bangild i Vordingborg Dagblad

* * * * * Nordjyske Stiftstidende

"Den er om muligt endnu mere tænksom og velovervejet end "Helligdage" - her er virkelig tale om en umådeligt velskrivende, næsten konstant reflekterende og sansende rocksanger med højt indtag af åndelige føde."

Ove Nørhave

Udgivelser om/med Michael Falch fås hos Saxo

 
op
Forside | Nyheder | Albums | Biografi | Koncerter | Fotos | Post

Copyright © Falch & Stjernekasterne. Oplysninger kan frit citeres - med kildeangivelse
Redaktion og layout:
Stjernekasterne. Booking: Århus Musikkontor.
Spinhouse & web-versionering:
Dialog Design