DET ENDER MED EN BLUES

- forrygende single fra albummet "Nye rejsende"

Singlecover

 

Det er hjertet der banker
i et dunkende sus
som en tidsindstillet bombe
der ligger lige under dit hus
Det begynder med en Lilly
og det ender med en blues...

(Lyt til godbid af singlen som MP3 eller QuickTime)

I foråret ´98 var Michael Falch på sin første soloturne nogensinde. Det blev til en måned for fulde huse og med stående ovationer og respektfulde anmeldelser - og undervejs oplevede publikum også premieren på en række af de nye sange, der nu er blevet til albummet NYE REJSENDE, der udkom i september.

DET ENDER MED EN BLUES var et af de nye numre Falch havde med rundt Danmark - men der er langt fra den akustiske udgave publikum hørte i foråret, til den storswingende og elektriske udgave, der 3. august udgives som forsmag på albummet NYE REJSENDE. Såvel første single som resten af det nye album, viser en Michael Falch i storform, både som sanger og sangskriver - og også en Falch der går nye veje, både i sangskrivning og produktion. På albummet tager flere af sangene udgangspunkt i Michael

Falchs egen historie - naturligvis med poetiske omskrivninger og kunstneriske fordrejninger og friheder! - og lydmæssigt blander albummet det håndspillede med det loopede og programmerede, til et resultat der både har en fin tråd til rocktraditionen og samtidig giver sit bud på dansk rockmusik anno 1998. NYE REJSENDE er produceret af Falch i samarbejde med stortalentet Bjarne Nygaard Nielsen, der tidligere bl.a. har været co-producer på detbualbummet fra Annione.

NYE REJSENDE er ikke bare titlen på Michael Falchs kommende album - men er også det navn han har valgt at give sit band, der undervejs i studieindspilningerne også har afset tid til række sommerkoncerter: John Poulsen (bas), Kurt Poulsen (guitar), Nils Henriksen (guitar) og Kasper Voss (trommer).

 Single

Singlen DET ENDER MED EN BLUES udkom i august 98.

Lyt til godbid af singlen som MP3 eller QuickTime 

 

Forside | Nyheder | Biografi | Koncerter | Fotos | Post

Musikken på denne hjemmeside er stillet til rådighed med tilladelse fra KODA og NCB
Copyright © Falch & Stjernekasterne. Oplysninger kan frit citeres - med kildeangivelse
Redaktion og layout:
Stjernekasterne. Booking: Århus Musikkontor.
Spinhouse & web-versionering:
Dialog Design

Sony Music / Pladecompagniet