Michael Falch - Albums
HILSEN FRA MICHAEL FALCH - IND I 2005

 

Kære venner.

2004-turnéen er slut, og året lakker så småt mod enden. Jeg vil gerne takke alle jer, der fyldte stederne op derude med sjæl og skabte en hel stribe livsbekræftende oplevelser. Såvel på mandage som på torsdage og på en enkelt søndag.

Fra september og helt ind i en november så smuk som jeg aldrig før har set den! Også tak for de mange reaktioner her på hjemmesidens gæsteliste.Ja, jeg føler mig jo igen i stand til at være på scenerne derude. Én dag ad gangen i den konsekvente livsstil, I ved. Jeg er stadig forbløffet over, at I mødte så aldeles fuldtalligt op i årets løb - fra de første små scener i foråret, over sommerens festivaler til de store kulturhuse i efteråret. Det er absolut ingen selvfølge, og det gør mig taknemmelig.

Der ligger allerede en ny koncertkalender for 2005 klar her på hjemmesiden. Fra 27. januar kalder landevejen igen, og efter samværet og den særlige sound, der blev skabt her på efterårsturen i samspil med min ven og rejsekammerat, Pete Repete, bliver jeg nu igen alene på scenen.

Jeg gør stadig hver dag en hel del ud af at værne om sindsroen, og jeg takker derfor stadig pænt nej til enhver form for opmærksomhed og markedsføring i medierne. Indtil jeg igen føler mig klar til den slags offentlighed, må jeg nøjes med at sætte min lid til, at rygtet om koncerterne løber i forvejen på ældgammel vis, lokalt fra mund til mund.

I årets løb har jeg spillet nogle af mine nyskrevne sange. Andre nye vil måske finde vej til sætlisterne i 2005, men der er endnu ingen konkrete planer om indspilninger til et nyt album. Men nu forsøger jeg igen at rette blikket villigt mod det hvide papir med guitaren i hænderne og med den digitale båndoptager tændt i håb om, at noget skal fortælles og synges


Hvis I tjekker de nye rubrikker til venstre i forsidens menu, vil I bemærke, at den brave webmaster Vikkelsø har tryllet nogle nyskabelser frem her på hjemmesiden – ”Film” og ”Bøger”, ligesom han har hentet en del nyt arkivmateriale ud af fortidens mørke under ”Fotos”. Han har hånd i hanke med alt nyt i turplanen under ”Koncerter”, ligesom han er først med evt. ”Nyheder”. Tak for din fine indsats, Martin.

Også i allerhøjeste grad tak også for den helhjertede indsats her, der og alle vegne til
Pia Brandt fra ”De Vildeste Fugle”. Tjek også www.rockscenen.dk

Jeg ser frem til at mødes i mørket derude i 2005.

Kærlig hilsen
Michael Falch

I arkivet findes endvidere april-hilsen 2004, december-hilsen, oktober-hilsen samt september-hilsen 2003 fra Michael Falch

 

 

Nov. 2004

op
Forside | Nyheder | Albums | Biografi | Koncerter | Fotos | Post

Musikken på denne hjemmeside er stillet til rådighed med tilladelse fra KODA og NCB
Copyright © Falch & Stjernekasterne. Oplysninger kan frit citeres - med kildeangivelse
Redaktion og layout:
Stjernekasterne. Booking: Århus Musikkontor.
Spinhouse & web-versionering:
Dialog Design